Onze verantwoordelijkheid

Vespo onderneemt met respect voor milieu en maatschappij

We zetten ons in voor verbetering van de arbeidsomstandigheden en gaan verantwoord om met de aarde. Daarvoor werken we samen met belangrijke partners, waarmee we focussen op het halen van duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Want we voelen ons niet alleen verantwoordelijk voor onze eigen mensen, maar zeker ook voor de mensen in de fabrieken.

Fabrieken bezoeken

Regelmatig bezoeken we de fabrieken waar onze stoffen worden geproduceerd

We vinden het belangrijk om met onze eigen ogen te zien hoe, en onder welke omstandigheden, onze producten worden gemaakt. Alleen zo kunnen we een eerlijk product garanderen.

Amfori-lidmaatschap

Vespo is aangesloten bij het Amfori-netwerk

Een wereldwijde bedrijfsvereniging die open en duurzame handel creëert voor retailers, importeurs, merken en verenigingen, afkomstig uit veertig landen. Het doel? De welvaart van de mens vergroten, op een verantwoorde manier gebruik maken van natuurlijke hulpbronnen en wereldwijd open handel drijven. Als actief lid wil Vespo met Amfori een positieve verandering op grote schaal teweeg brengen.

Duurzame producten

Duurzame vezels of gerecycled katoen?

Vespo is toonaangevend in duurzame productie.
Lees meer

MVO rapportage

Vespo rapportage 2022

Om duurzame stappen vooruit te kunnen zetten wilden we eerst helder in kaart brengen waar we nu staan. Daarom schreven we in 2023 onze eerste MVO rapportage. Benieuwd naar wat we nu al doen en waar we ons de komende jaren op gaan focussen? Download/lees ons rapport hier.
Lees meer

Interesse in onze mooie textielproducten? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Neem contact op