Expertise

Vezels vormen de basis voor textiel. Ze geven de vorm, bepalen de kracht en kwaliteit. Textiel is de passie die diep in de vezels van Vespo zit. En die passie, die voel je in ons hele bedrijf. Het vormt ons ijzersterke fundament. We are textiles.

Stoffen van kwaliteit

Elke klant verdient het mooiste product.  Daarom garanderen we dat al onze producten van uitstekende kwaliteit zijn. Wat we beloven, dat maken we ook. Echt waar!

Overname van de complete supply chain

Producten altijd op voorraad en snel bij de klant? Vespo neemt indien gewenst het hele logistieke stuk uit handen. Wij houden de voorraad bij, schakelen snel en zorgen ervoor dat producten via een kort bestelproces snel op het juiste adres zijn.

Never out of stock

Wij zijn jouw buffer. We hebben een gigantische voorraad, kunnen veel leveren en hebben grote financiële draagkracht. Zo zorgen we voor continuïteit. En hoe we omgaan met eventuele overvoorraad, bespreken we natuurlijk ook samen.

Excellente marktkennis

Onze marketeers weten wat de consument van nu beweegt en verleidt. Hoe dit komt? Vespo is op veel plekken actief in de markt, waardoor we altijd up-to-date zijn. We snappen wat de klant wil. Uiteraard denken we hierover proactief met je mee.

Prikkelende designs

Stijlvolle prikkelende designs. In je eigen huisstijl of juist totaal iets anders. Onze talentvolle in-housedesigners creëren de mooiste en best passende designs. We luisteren goed naar de wens van de klant en spelen in op de nieuwste trends.

Lokale inkoopkantoren

De belangrijkste schakel tussen Vespo en de fabrikant? Lokale inkoopkantoren. We hebben korte lijnen met inkoopkantoren in de belangrijkste productielanden. Denk aan Pakistan, India, Turkije, Egypte, Portugal, Bangladesh en China.

Interesse in onze mooie textielproducten? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Neem contact op