Loyalty

Al sinds de jaren zeventig ontwikkelt Vespo grote loyaltyacties. Zo bedachten we als eerste een spaarsysteem voor badtextiel voor een benzinestationgigant

Inmiddels is het ontwikkelen van loyaltyprogramma’s voor onder meer supermarkten, drogisterijen en benzinestations voor ons dagelijkse business. We weten wat klanten bindt én hoe je met loyalty extra omzet kunt scoren.

Als je wil, coördineren we het complete proces. Van productontwikkeling tot uitlevering. Onze in-housedesigners zorgen voor prikkelende designs, marketing adviseert over het actiemechanisme en communicatie in de winkel, logistiek zorgt ervoor dat alles op voorraad is. Altijd. Ook nemen we indien gewenst de hele supply chain uit handen. En loopt de actie net even iets minder succesvol dan gepland? Hoe we omgaan met de overvoorraad, bespreken we natuurlijk ook  samen.

Wil je net als veel andere retailers ook onze kracht op loyalty-gebied ervaren? Bijvoorbeeld met onze merken Walra of Byrklund? Neem nu contact op met verkoop@vespo.nl. Samen maken we een succes van jouw actie.

Private label

Een dekbedovertrek met je eigen design? Of handdoeken met jouw logo om te verkopen in je webshop?

Bij Vespo ben je aan het juiste adres. We ontwikkelen bed-, bad- en keukentextiel speciaal voor jou, helemaal op maat. Van design tot eindproduct. We nemen alles uit handen als je wil. Onze inhousedesigners zorgen voor een prikkelend ontwerp, waarmee je zeker scoort. Daarna maken wij je product: duurzaam en met een uitstekende kwaliteit. En over  supply chain gesproken:  indien gewenst nemen we het hele logistieke verhaal uit handen.

Jouw eigen private label laten ontwikkelen door Vespo? Neem nu contact op met verkoop@vespo.nl.

Merken

Heb jij een Vespo-product in huis? Waarschijnlijk wel.

Want in bijna alle huishoudens in Nederland zijn wel home textiles of workwear van Vespo aanwezig. Mede door onze mooie eigen merken.

Licenties

In slaap vallen onder een Fortnite-overtrek, zonnen op een strandlaken van de LOL of dagdromen op een kussen van de Sprookjesboom

Vespo brengt de bekende animaties letterlijk in huis, zodat de consument zich dag en nacht verbonden voelt met deze belevingswerelden.

Heb je een licentie die je graag eens wil bespreken met Vespo? Neem dan contact met ons op via verkoop@vespo.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Interesse in onze mooie textielproducten? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Neem contact op