Internationaal netwerk

Katoen is onze meest gebruikte grondstof, en groeit over de hele wereld

Om die reden is Vespo vertegenwoordigd in alle belangrijkste textiellanden. Denk aan Pakistan, India, Turkije, Portugal, Bangladesh en China. We zijn thuis bij onze leveranciers, fabrieken en verwerkers.

Lokale inkoopkantoren

Lokale inkoopkantoren zijn de belangrijkste schakel tussen Vespo en de fabrikant, daarom zijn de lijnen met onze inkoopkantoren kort

We kennen onze leveranciers persoonlijk, hebben dagelijks contact en bezoeken fabrieken en inkoopkantoren regelmatig. Ook zijn we verantwoordelijk voor continue inspecties op gebruikte materialen, maten, kleuren en gewichten van onze producten. Zo waarborgen we onze kwaliteit.

Uiteraard kijken we continu naar wereldwijde verbeteringen en potentiële nieuwe productielocaties of -landen. We zijn altijd op zoek naar de duurzaamste ontwikkelingsmogelijkheden tegen de beste inkoopprijzen, zodat we alle klantvragen kunnen beantwoorden. Door dit grote netwerk zijn we de optimale schakel tussen productie en klanten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Elke klant verdient het mooiste product, met aandacht voor mens en milieu

Vandaag en in de toekomst. Daarom ondersteunt Vespo de internationaal vastgelegde doelstellingen voor sociaal- en milieuverantwoord ondernemen. We zetten ons in voor verbetering van de werkomstandigheden bij als onze leveranciers en toeleveranciers. Ook gaan we verantwoord om met energie- en watergebruik, watervervuiling, luchtvervuiling, gronduitputting en afval.

Dit doen we onder meer door middel van ons Amfori-lidmaatschap. Al onze producenten vullen het Amfori-self-assessment in, en voeren vervolgens verbeteringen door volgens de milieu- en sociale richtlijnen. Meer weten over ons beleid op mvo-gebied? Lees verder op onze pagina ‘maatschappelijk verantwoord’ of bekijk onze ‘duurzame producten’.

Interesse in onze mooie textielproducten? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Neem contact op