E-tail

Zo’n 80 procent van de Nederlanders shopt online. En het aantal aankopen stijgt per dag. Dat e-tail een belangrijke groeiende markt is, hoeven we niet uit te leggen

Om exact die reden zitten Vespo’s teams constant bovenop de nieuwste trends. We weten precies op welke platformen de consument zich bevindt, wat hij wil en hoe we ‘m kunnen verleiden. En daar spelen we slim op in.

Onze bestelsystemen zijn makkelijk, bezorgtijden zijn snel en producten zijn op voorraad. Altijd. Of het nu om tientallen of honderdduizenden gaat. Als je wil nemen we de hele supply chain van je over. Ook ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit. Of het nu om de eigen labels zoals Walra en Byrklund gaat, of om private labels of licenties.

Onze mooie merken of private labels op jouw platform, of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden van e-tail? Neem contact op met verkoop@vespo.nl. Wij vertellen je graag meer.

Private label

Een dekbedovertrek met je eigen design? Of handdoeken met jouw logo om te verkopen in je webshop?

Bij Vespo ben je aan het juiste adres. We ontwikkelen bed-, bad- en keukentextiel speciaal voor jou, helemaal op maat. Van design tot eindproduct. We nemen alles uit handen als je wil. Onze inhousedesigners zorgen voor een prikkelend ontwerp, waarmee je zeker scoort. Daarna maken wij je product: duurzaam en met een uitstekende kwaliteit. En over  supply chain gesproken:  indien gewenst nemen we het hele logistieke verhaal uit handen.

Jouw eigen private label laten ontwikkelen door Vespo? Neem nu contact op met verkoop@vespo.nl.

Merken

Heb jij een Vespo-product in huis? Waarschijnlijk wel.

Want in bijna alle huishoudens in Nederland zijn wel home textiles of workwear van Vespo aanwezig. Mede door onze mooie eigen merken.

Licenties

In slaap vallen onder een Fortnite-overtrek, zonnen op een strandlaken van LOL of dagdromen op een kussen van de Sprookjesboom

Vespo brengt de bekende animaties letterlijk in huis, zodat de consument zich dag en nacht verbonden voelt met deze belevingswerelden.

Heb je een licentie die je graag eens wil bespreken met Vespo? Neem dan contact met ons op via verkoop@vespo.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Interesse in onze mooie textielproducten? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Neem contact op