Vespo’s values

Waar we voor staan vatten we het best samen in onze vijf familiewaarden, die verweven zijn in onze organisatie: Vespo’s values.

1. Transparant samenwerken

Afspraken komen we na. Punt. Vertrouwen staat bij ons familiebedrijf namelijk op één. Daarom doen we eerlijk zaken en schakelen we snel, ook als dit betekent dat directie helpt met inpakken. Dat is volgens ons de basis van een goede relatie.

2. Oprechte aandacht

Gastvrijheid zit in ons bloed, het zit in elke vezel van ons bedrijf. We hebben persoonlijke aandacht voor iedereen die bij ons komt, en vinden het belangrijk dat jij jezelf op je gemak voelt. We nodigen je graag uit om dit zelf te komen ervaren.

3. Passie voor textiel

We are textiles. Textiel is het hart van ons DNA, dat is waar het sinds de start in 1960 allemaal om draait. En die enorme passie voor stoffen, die blijft altijd. We weten alles van textiel. Daarom zetten we met onze specialistische kennis de toon in de markt.

4. Proactief meedenken

We staan dichtbij de klant. Doordat we echt luisteren en meedenken, begrijpen we precies wat je nodig hebt en spelen we in op de werkelijke behoefte. Of dit nou de volledige verzorging van de supply chain of een nieuw handdoekdesign is.

5. Verantwoord en bewust leven

Mens en milieu gaan ons na aan het hart, daarom worden onze producten eerlijk gemaakt. Dat weten we, omdat we thuis zijn in de productieomgeving. En innovatieve ontwikkelingen zoals duurzame textielvezels? Ook daarin zijn we toonaangevend.

Interesse in onze mooie textielproducten? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Neem contact op