Retail

Onze passie voor textiel vormt de basis van het Vespo-fundament. We zeggen niet voor niks: we are textiles

We kennen de markt en weten precies wat de consument beweegt en verleidt. Hoe dat komt? We zitten aan tafel met de grootste retailers en zijn actief op veel plekken in de business.  Zo zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en innovaties.

Al onze producten zijn van uitstekende kwaliteit. Of het nu gaat om Walra, Byrklund of Santino, onze eigen merken, licenties of private labels. Elke klant verdient het mooiste product. En natuurlijk hebben we die producten altijd op voorraad. We zorgen dat ze via een kort bestelproces snel op het juiste adres zijn. Als je wil, nemen we zelfs de hele supply chain uit handen.

Heb je interesse in onze mooie textielproducten? Neem contact op met verkoop@vespo.nl. Wij ontvangen je graag.

Private label

Een dekbedovertrek met je eigen design? Of handdoeken met jouw logo om te verkopen in je webshop?

Bij Vespo ben je aan het juiste adres. We ontwikkelen bed-, bad- en keukentextiel speciaal voor jou, helemaal op maat. Van design tot eindproduct. We nemen alles uit handen als je wil. Onze inhousedesigners zorgen voor een prikkelend ontwerp, waarmee je zeker scoort. Daarna maken wij je product: duurzaam en met een uitstekende kwaliteit. En over  supply chain gesproken:  indien gewenst nemen we het hele logistieke verhaal uit handen.

Jouw eigen private label laten ontwikkelen door Vespo? Neem nu contact op met verkoop@vespo.nl.

Merken

Heb jij een Vespo-product in huis? Waarschijnlijk wel.

Want in bijna alle huishoudens in Nederland zijn wel home textiles of workwear van Vespo aanwezig. Mede door onze mooie eigen merken.

Licenties

In slaap vallen onder een Fortnite-overtrek, zonnen op een strandlaken van de LOL of dagdromen op een kussen van de Sprookjesboom

Vespo brengt de bekende animaties letterlijk in huis, zodat de consument zich dag en nacht verbonden voelt met deze belevingswerelden.

Heb je een licentie die je graag eens wil bespreken met Vespo? Neem dan contact met ons op via verkoop@vespo.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Interesse in onze mooie textielproducten? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Neem contact op