Werkkleding

Workwear

Werkkleding is een aparte tak van sport. Het is immers veel meer dan alleen functionele kleding. Het moet goed passen, lekker zitten en geschikt zijn voor het werk dat diegene doet. Bovenal: iedereen werkt fijner in mooie werkkleding. Al deze voorwaarden brengt Vespo samen in verschillende collecties.

Santino

In 1990 is Vespo gestart met het merk Santino en richt zich met haar textiellabel op twee doelgroepen: casual bedrijfskleding en promotioneel textiel. Het brede, consistente assortiment is direct uit voorraad leverbaar in heel Europa. Standaard of volledig maatwerk: alles is mogelijk. Wij leveren vanuit Santino echter niet aan eindgebruikers, maar via een dealernetwerk of via wederverkopers.

De persoonlijke omgang met klanten, de kennis van de medewerkers en de constante kwaliteit van de producten staan aan de basis van de jarenlange samenwerking met toonaangevende partijen. De ruime ervaring in de markt en het uitgebreide en kwalitatief goede assortiment, maken dat Santino een passende partner is op het gebied van textiel.

Ga naar santino.nl

Custom Choice

Met meer dan 50 jaar ervaring als leverancier van bedrijfs- en promotionele kleding, is Custom Choice toonaangevend in Nederland. Door een intensieve samenwerking met onze partners, leveren wij al vanaf 250 stuks kwalitatieve, praktische en eigentijdse producten.

Ook al heb je weinig kennis van textiel en productie, bij Custom Choice ben je aan het juiste adres voor speciaal naar je wensen op maat gemaakte kleding. Onze enthousiaste medewerkers proberen door goed naar u te luisteren en het stellen van de juiste vragen, zich te verdiepen in uw wensen en het gebruiksdoel van de te ontwikkelen producten.

Samen met onze idee├źn op het gebied van design en kennis van textiel en productie, transformeren wij je wensen tot een concept van een Custom Choice product of zelfs een complete collectie. Gebruik makend van onze modieuze styling, conceptmatige aanpak en inzet van kwalitatieve materialen. Dit wordt allemaal op een maatschappelijk verantwoorde wijze ontwikkeld, speciaal voor en met jou.

Ga naar Custom Choice