Update COVID-19 Corona

Medewerker Projectondersteuning

Bedrijfsprofiel

Sinds 1960 is Vespo als expert in textiel actief in twee markten: huishoudtextiel en bedrijfskleding. We maken textiel op maat voor onze klanten. Onder de merken Walra en Byrklund verkoopt Vespo huishoudtextiel. Onder het merk Santino verkoopt Vespo werkkleding. Vespo vormt op een logische manier de schakel tussen leveranciers en klanten, verspreid over de hele wereld. Samen zorgen we er bij Vespo voor dat de passie voor textiel gedeeld en verspreid wordt, zodat ook jij geïnspireerd raakt door onze basis: de vezels.

Vespo is een familiebedrijf in de zin dat de kernwaarden ook doorklinken in de bedrijfscultuur. Belangrijke begrippen in deze cultuur waar het de omgang met klanten betreft zijn: eerlijkheid, klantgerichtheid en gedreven ondernemerschap. Intern gelden deze cultuurwaarden ook aangevuld met een sfeer die zich laat typeren als: laagdrempelig, loyaal, humorvol, een beetje Bourgondisch, maar vooral ook praktisch en oplossingsgericht.

Medewerker Projectondersteuning

Vespo levert voor veel klanten textielproducten onder ‘private label’. Dat wil zeggen onder een merknaam van de klant. Deze producten zijn speciaal voor de klant ontworpen en moeten in alle details kloppen. Het product zelf, maar ook de labels, de gegevens, de codering, de verpakking, de tekeningen etc. Een bestelling van een nieuwe collectie door een dergelijke klant noemen we een project. 

Als Medewerker Projectondersteuning werk je nauw samen met een team van Project Coördinatoren. Zij zijn verantwoordelijk dat alles volgens afspraak wordt ingekocht en geleverd. Hierbij vindt veel communicatie plaats met de producenten van ons textiel. Deze zitten voornamelijk in Pakistan, Bangladesh, China en Portugal.

Een project begint met de juiste invoer van alle producten die voor (of soms door) de klant zijn ontworpen en vervolgens met het opvragen van samples van deze producten bij de producent. Deze samples moeten worden beoordeeld op kwaliteit, kleur en materiaaleigenschappen, maar ook moeten alle productgegevens op labels en etiketten nogmaals worden gecontroleerd. Wanneer alles in orde is kan de bestelling worden geplaatst en is je team verantwoordelijk voor het op tijd binnenkrijgen van de bestelling en de communicatie met zowel leverancier als klant gedurende dit proces.

Jouw rol

Jouw rol binnen het team is een enorm belangrijke. De Project Coördinatoren hebben heel veel balletjes die ze gelijktijdig in de lucht moeten houden en zij moeten veel en snel schakelen. Jij bent de rots in de branding, bewaart het overzicht en zorgt voor een goede projectadministratie.

Je hebt een gestructureerde werkwijze en waar deze structuur nog ontbreekt ben je in staat deze aan te brengen. Met jou naast zich weet de Project Coördinator dat hij/zij zich geen zorgen hoeft te maken over of alles klopt in het PIM (Product Informatie Management) systeem. Jij zorgt voor een hoge kwaliteit van data, zorgt voor overzicht en voor rapportages. Deze zijn belangrijk om tijdens en na afloop van projecten te kunnen evalueren en waar nodig verbeteringen door te voeren.

Projecten kunnen omvangrijk zijn en dat betekent dat ook de werkdruk wel eens op kan lopen. Het is belangrijk dat jij ook in deze periodes het overzicht en de rust bewaart.

Vespo biedt

  • Een warme werkomgeving met fijne collega’s. Alles wat je van een Brabants familiebedrijf verwacht;
  • Een gezellig team dat voor de klant alles tot in de puntjes geregeld wil hebben, waar hard wordt gewerkt en veel wordt gelachen;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jouw profiel

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Analytisch, nauwkeurig, stressbestendig en resultaatgericht zijn de woorden die jou het best omschrijven;
  • Je hebt affiniteit met datakwaliteit en softwaresystemen;
  • Je hebt een bovengemiddelde ervaring met Microsoft Excel;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Heb je interesse en wil je solliciteren? Mail dan naar Willem Molle van ETown; w.molle@etown.nl

Interesse in onze mooie textielproducten? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Neem contact op