Medewerker Accounts Receivable

Fulltime (38 uur)

Bij Vespo zijn we op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige financial die het debiteurenproces in goede banen kan leiden.  Vanuit Eindhoven worden alle financiële handelingen verricht voor leveranciers en klanten wereldwijd.

Sinds 1960 is Vespo een gevestigd familiebedrijf in Eindhoven en is als expert in textiel actief in twee markten: huishoudtextiel en bedrijfskleding. We maken textiel op maat voor onze klanten. Onder de merken Walra en Byrklund verkoopt Vespo huishoudtextiel. Onder het merk Santino verkoopt Vespo werkkleding. Vespo vormt op een logische manier de schakel tussen leveranciers en klanten, verspreid over de hele wereld. Samen zorgen we er bij Vespo voor dat de passie voor textiel gedeeld en verspreid wordt, zodat ook jij geïnspireerd raakt door onze basis: de vezels. Over deze vacature leg je verantwoording af aan de Manager Supply Chain.

Functie

Doel van de functie is het uitvoeren en het verwerken van het debiteurenbeheer en de daarbij horende werkzaamheden. Hierbij leg je verantwoording af aan de Hoofd Administratie.

Je bewaakt de tijdigheid van betalingen door klanten, zodanig dat er geen betalingsachterstanden ontstaan binnen de vastgestelde afspraken. Verder zorg je voor het vrijgeven van orders en het verbeteren van DSO.

Je bent in deze functie een belangrijke schakel voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen op het gebied van debiteurenbeheer en het beperken van risico’s.

Profiel

  • Voor deze functie is initiatief gewenst om prioriteiten vast te stellen om zodoende een gesmeerd debiteurenproces te realiseren. Met betrekking tot de taken van de functie is een grote mate van zelfstandigheid en een zelfoplossende houding vereist.
  • Je beschikt over een afgeronde financiële of bedrijfseconomische opleiding en heb je enkele jaren ervaring binnen een soortgelijke functie. Kennis van het Navision pakket is een pre en je weet Excel op de juiste manier te gebruiken.
  • Om deze functie tot een succes te brengen beschik je over goede communicatieve eigenschappen en mondelinge en schriftelijke vaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Duitse of Franse taal is gewenst.
  • Vanzelfsprekend ben je goed cijfermatig en analytisch onderlegd en ben je zorgvuldig verder kan je goed tegen hectiek.

De organisatie biedt veel ruimte voor initiatief en persoonlijke ontplooiing. Een aantrekkelijke functie met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid in een dynamische en groeiende organisatie. Daarnaast bieden wij een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vespo kenmerkt zich als echt familiebedrijf met een informele en open werksfeer. Daarnaast kom je terecht in een leuk, hecht en ambitieus team. Ben je geïnteresseerd ? Dan zien we jouw CV en motivatiebrief graag tegemoet via Ozlem.perree@vespo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in onze mooie textielproducten? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Neem contact op