Marketing Communicatie Adviseur

Ben jij zoek naar een gevarieerde functie in een ambitieus marketingteam? Durf jij jezelf een marketing specialist te noemen dankzij jouw ervaring en kennis? Ben jij op de hoogte van de laatste marketingtrends? Kan jij integraal marketing advies geven waar online en offline geen aparte units meer zijn? Lees dan snel verder…

Als Marketing specialist liggen je speerpunten op het vergroten van de naamsbekendheid en de omzet van de home brands zoals bv. Walra en Byrklund. Dit doe je door o.a. de marketing efficiëntie te verbeteren en nieuwe klanten aan te trekken. Naast de positionering en strategie van de home brands, analyseer je de marktontwikkelingen en speel je adequaat in op trends en marktkansen. Jij weet hoe een webshop kan laten groeien op gebied van branding én conversie!

Je gaat je bezighouden met het opzetten, realiseren en analyseren van online – marketingplannen. Bedenken van creatieve merkcampagnes en verkoopacties. Adviseren over de optimale inzet van de media mix (zowel online als offline). Bewaken van de merkstrategie op korte, maar ook zeker lange termijn. Coördineren en initiëren van het totaaloverzicht van promoties en acties die plaatsvinden rondom de home brands. Je gaat proactief en zelfstandig aan de slag met mogelijke co-promoties. Dit doe je door met andere merken en of retailers samen te werken, met als doel om de home brands in de markt verder uit te bouwen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in een commerciële richting.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als marketeer
  • Brede, adviserende kennis van online marketingcommunicatie en je bent hands-on
  • Uiteraard heb je ook uitstekende offline marketingkennis.
  • Je bent 5 (fulltime) of 4 dagen beschikbaar.
  • Pragmatisch, besluitvaardig, overtuigend en gemotiveerd om er een succes van te maken.
  • Proactief, zelfstandig en initiatiefrijk: “Getting things done”!

Wat kan je verwachten?

Je krijgt ruimte om je eigen ideeën in te brengen en initiatief te nemen. Zo kun je jouw persoonlijke draai geven aan de uitdagende en afwisselende projecten. Daarnaast kom je in een enthousiast, gedreven marketingteam waar collegiale ondersteuning en een no-nonsense manier van werken belangrijk zijn.

  • Naast een marktconform salaris en gezellige collega’s. Krijg je ook 25 vakantiedagen per jaar
  • 38-urige werkweek mét goede koffie
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Lijkt deze functie jouw op het lijf geschreven? Aarzel dan niet en stuur je motivatiebrief en CV naar Leontine Kamps, leontine@ditislicht.nl. T: +31(0) 6 24 37 45 42

Interesse in onze mooie textielproducten? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Neem contact op