Onze expertise

Bij Vespo zijn we iedere dag opnieuw bezig met textiel. Onze ambitie is eenvoudig: elke klant verdient het mooiste product met een scherpe prijs/kwaliteit en snelle levering. Met aandacht voor mens en milieu: vandaag en in de toekomst.

Natuurlijk is kennis op het gebied van textiel hiervoor een belangrijke basis. Echter hebben we ook kennis op het gebied van consumentenwensen en productdesign om onze klanten optimaal te kunnen bedienen. 

Netwerk in textiel

Vespo heeft jarenlange ervaring in de textielhandel en een uitgebreid netwerk van leveranciers. Daarmee zijn we in staat nieuwe ontwikkelingen op het gebied van textiel te volgen. We koppelen de vraag van onze klanten aan de mogelijkheden bij onze leveranciers. Daardoor is Vespo een partner in lange termijn ontwikkeling en – samenwerking.

Marktkennis en Design als specialisme

Vespo verzorgt het gehele traject: van design tot eindproduct. Onze designers spelen continu in op de nieuwste trends en luisteren naar de wensen van de klant. We analyseren waar behoefte aan is en kunnen door onze brede aanwezigheid in de markt een goed beeld geven van markt- en klantontwikkelingen. Middels trenddagen, diverse rapporten en trainingssessies blijven onze designers up-to-date. De combinatie van deze kennis met inzichten over ontwikkelingen in de markt zorgt ervoor dat zij telkens de best passende dessins voor een organisatie of merk aanbieden.

Volledige ontzorging van de Supply Chain

Vespo ontzorgt veel klanten door het bijhouden van voorraad zodat de producten voor onze klanten via een kort snel bestelproces beschikbaar zijn. Daarmee vormen wij een buffer tussen de lange productietijden die horen bij een internationale markt en de behoeftes in de markt om snel en op korte termijn te kunnen schakelen.

Lokale inkoopkantoren

Vespo is al jaren vertegenwoordigd door lokale inkoopkantoren in de belangrijkste markten: Pakistan, India, Turkije, Egypte, Portugal, Bangladesh en China. Zij zijn de belangrijke dagelijkse schakel tussen Vespo en de fabrikant.