Vacatures

Medewerker Accounts Payable/Receivable

Bij Vespo zijn we op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige financial die zowel het crediteuren- als het debiteurenproces in goede banen kan leiden.  

Sinds 1960 is Vespo een gevestigd familiebedrijf in Nederland, waarbij de focus ligt op textiel. We maken textiel op maat voor onze klanten maar hebben zelf ook verschillende mooie merken zoals Walra, Santino en Byrklund. Vespo vormt de consistente schakel tussen leveranciers en klanten, verspreid over de hele wereld. Samen zorgen we er bij Vespo voor dat de passie voor textiel gedeeld en verspreid wordt, zodat ook jij geïnspireerd raakt door onze basis: vezels.

Doel van de functie is het uitvoeren en het verwerken van het crediteurenbeheer en debiteurenbeheer en de daarbij horende werkzaamheden.  Hierbij leg je verantwoording af aan de Hoofd Administratie.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor het betaalbaar stellen van inkoopfacturen, boeken van afschriften in een nieuw geïmplementeerd ERP-systeem Navision en het afstemmen van tussenrekeningen. Dit zodat tijdige en correcte betaling aan leveranciers en dienstverleners plaatsvindt.

Tevens ondersteun je je collega gemiddeld anderhalve dag per week op debiteurenbeheer. Je bewaakt de tijdigheid van betalingen door klanten, zodanig dat er geen betalingsachterstanden ontstaan binnen de vastgestelde afspraken. Verder zorg je voor het vrijgeven van orders en het verbeteren van DSO.

Profiel

  • Voor deze functie is initiatief gewenst om prioriteiten vast te stellen om zodoende een gesmeerd crediteuren- en debiteurenproces te realiseren. Met betrekking tot de taken van de functie is een grote mate van zelfstandigheid en een zelfoplossende houding vereist.

  • Je beschikt over een afgeronde financiële of bedrijfseconomische opleiding en heb je enkele jaren ervaring binnen een soortgelijke functie. Kennis van het Navision pakket is een pre en je weet Excel op de juiste manier te gebruiken.

  • Om deze functie tot een succes te brengen beschik je over goede communicatieve eigenschappen en kan je goed tegen hectiek. Vanzelfsprekend ben je goed cijfermatig en analytisch onderlegd en ben je zorgvuldig.

  • De organisatie biedt veel ruimte voor initiatief en persoonlijke ontplooiing. Een aantrekkelijke functie met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid in een dynamische en groeiende organisatie. Daarnaast bieden wij een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vespo kenmerkt zich als echt familiebedrijf met een informele en open werksfeer. Daarnaast kom je terecht in een leuk, hecht en ambitieus team. Ben je geïnteresseerd ? Dan zien we jouw CV en motivatiebrief graag tegemoet via Ozlem.perree@vespo.nl.