Licenses

Licenses

Via licenties voelen mensen zich verbonden met belevingswerelden die te zien zijn op TV en online. Door het aangaan van samenwerkingsverbanden en het hebben van licenties, brengt Vespo de bekende animaties letterlijk in huis.

Fortnite

De game waar nagenoeg iedere tiener aan verslaafd is, komt nu ook met bed- en badtextiel: Fortnite. Iedere tiener kan binnenkort slapen onder zijn favoriete Fortnite dekbed of op vakantie de blits maken met zijn Fornite strandlaken. Fortnite is onderdeel van Character World, waar Vespo een samenwerking mee heeft. Naast Fornite bieden zij ons de mogelijkheid te werken met licenties zoals Disney.

Efteling

De Efteling is al meer dan 65 jaar een wonderlijke organisatie. Samen met deze ‘hoeder van sprookjes’ ontwikkelt Vespo diverse textielartikelen voor onder andere Sprookjesboom, Jokie en Raveleijn. Van dekbedovertrekken tot aan sierkussens en nog veel meer.

The Smurfs

Vespo beschikt over een Europese licentie van de Smurfen. De grappige blauwe mannetjes toveren bij iedereen een glimlach op het gezicht. Ze zijn te vinden op alle denkbare textielsoorten, zoals handdoeken, strandlakens en beddengoed, maar ook op pyjama’s, poncho’s, slaapzakken, zitzakken, gordijnen en andere textielartikelen.

Woezel en Pip

Woezel en Pip zijn twee goed bevriende hondjes. Samen beleven zij allerlei avonturen. Vespo beschikt over een licentie van Woezel & Pip en in deze samenwerking komen allerlei verschillende textielproducten met een Woezel & Pip dessin tot stand.

Fabeltjeskrant

Na 50 jaar is de Fabeltjeskrant weer terug van weggeweest. Vespo heeft de eer om daar met een licentie op mogen aan te haken. De Fabeltjeskrant is straks terug te zien op alle denkbare textielsoorten, zodat alle kijkbuiskinderen kunnen genieten van deze vrolijke dessins.

Interesse?

Heb jij een licentie die je graag eens zou willen voorleggen bij Vespo? Dat kan natuurlijk!  Neem contact op met een van onze accountmanagers via sales@vespo.nl zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.