Update COVID-19 Corona

Corona update

COVID-19 (Corona)

Geachte heer, mevrouw,

Het zijn ongekende tijden. De wereld lijkt tot stilstand te komen door de maatregelen om het Coronavirus onder controle te krijgen. Uiteraard leert deze periode ons als hard werkende mensen te relativeren en zijn we oprecht bezorgd over de gezondheid van onze families. Desondanks heeft u en hebben wij ook zorgen over de continuïteit van onze business en ontstaan daarmee ook vragen ten aanzien van de huidige en toekomstige orders bij Vespo. Daarom willen we hiermee bevestigen dat Vespo alles in het werk zal stellen om onze verplichtingen na te komen.

In periodes van crises zullen sterke individuen overleven. Vespo is een sterk bedrijf en heeft goede financiële reserves opgebouwd. Bovendien staan wij al ruim 60 jaar voor onze ongeëvenaarde service en zullen er dan ook alles aan doen, om onze commitment naar u als klant toe te verwezenlijken in deze moeilijke tijden. Ook zijn en blijven wij “open for business”.

Maar ook Vespo is niet immuun voor wat er nu gebeurt in de wereld. Door “lockdowns” in landen van onze toeleveranciers zoals bijv. India en Pakistan, worden wij als Vespo nu ook aan de aanbodzijde geconfronteerd met onzekerheid als gevolg van het Coronavirus. Concreet wil dit zeggen dat we kunnen verwachten dat de levering van goederen uit India en Pakistan vertragingen zullen oplopen. Ondanks het werk van onze lokale inkoopkantoren blijft het voorlopig onzeker hoe lang deze situatie zal duren. Vespo heeft als groothandel een zekere voorraadpositie en we weten wat er van onze orders zeker nog gaat binnenkomen. Meer zekerheden kunnen wij op dit moment helaas niet geven, maar onze belofte is om met onze klanten uiterst transparant en open te blijven communiceren, zodat steeds de best passende oplossing gevonden kan worden.

Uiteraard blijven we nauw in contact via uw accountmanager bij Vespo, die u pro-actief tijdig zal informeren. Wij vertrouwen erop dat u bij enige twijfel, niet aarzelt om contact met ons op te nemen. Wij geloven dat met een transparante communicatie en een eerlijke samenwerking de continuïteit van onze relatie gewaarborgd blijft. Wij zijn overtuigd dat we hier als partners samen sterker uitkomen.

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar.

VESPO B.V.

Interesse in onze mooie textielproducten? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Neem contact op